https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/background-img.png

Avantazhet e Studimit me Electude

 • https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/electude-icon1.png

  Njohuri të Thella
  Tekniko-Aplikative

 • https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/electude-icon2.png

  Eksperiencë në Nivel
  Profesional

 • https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/electude-icon4.png

  Njohuri Praktike në Riparimin dhe Ndërtimin e Automjeteve

 • https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/electude-icon3.png

  Teknika Inovative Ndërvepruese me Standarde Evropiane

https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/electude-img2.png
https://wpdemo.zcubethemes.com/qeducato/wp-content/uploads/2023/02/an-img-02.png
https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/electude-img1.png
6

Programe Studimi

Specialiteti i Electude është mësime të bazuara në simulim e-learning. Studentët tërhiqen menjëherë nga mjedisi unik i të mësuarit për gamifikimin 3D të Electude. Kjo metodë e bazuar në zbulime ka të bëjë me "të mësuarit duke bërë".

Electude është një zgjidhje e-learning automobilistike e bazuar në renë kompjuterike që lejon instruktorët të caktojnë, krijojnë, menaxhojnë dhe vlerësojnë mësime, ushtrime, teste dhe detyra. Studentët mund të kryejnë detyrat e tyre nga çdo vend dhe pothuajse nga çdo pajisje në internet.