Kolegji Profesional i Lartë Gjerman i Teknologjisë

Garancia për Tregun e Punës!

KPGJT, pjesë e Kastrati Group, është një institucion i rëndësishëm arsimor në fushën e teknologjisë në Shqipëri. Ky kolegj ka qëllim të plotësojë nevojën e tregut për staf të kualifikuar gati për t’u punësuar menjëherë në kompanitë e grupit.

https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/kurrikula-evropiane.png
Kurrikula Evropiane

Kurrikula të përditësuara Gjermane dhe Austriake dhe sipas standardeve Evropiane për procesin teorik.

https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/praktike-garantuar.png
Praktikë e Garantuar

Përvetësimi i aftësive dhe kompetencave bazuar në kërkesat reale të biznesit për të gjitha degët e studimit.

https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/punesim-menjehershem.png
Punësim i Sigurt

Mundësi shumë të larta punësimi në sistemin e ndërmarrjeve të Grupit Kastrati si dhe ndërmarrje të tjera në Shqipëri.

https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/rreth_nesh.png
6

Programe Studimi

Rreth KPGJT

Kolegji Profesional Gjerman i Lartë i Teknologjisë

Praktika profesionale të garantuara në ndërmarrje me standarde Evropiane si Auto Star Albania, përfaqësuese e Mercedes-Benz në Shqipëri, si dhe ndërmarrje me standardet më të larta të Fushës së Ndërtimit dhe Teknologjisë së Informacionit në Shqipëri.

Pedagogë dhe ekspertë të huaj nga Gjermania, Austria, Zvicra dhe më gjerë, duke u bazuar në Sistemin Dual të mësimdhënies me programe të studimit si në aspektin teorik, por mbi të gjitha në aspektin praktik.

Kurrikula të përditësuara sipas standardeve Evropiane për procesin teorik dhe teknologji e avancuar për procesin praktik.

Mundësi shumë të larta punësimi në sistemin e ndërmarrjeve që janë pjesë e “Kastrati Group”.

Pjesë E Kastrati Group

Bëhuni pjesë e KPGJT duke zgjedhur një nga programet e studimit dhe mund të përfitoni praktika profesionale të garantuara në ndërmarrje me standarde Evropiane si Auto Star Albania, përfaqësuese e Mercedes-Benz në Shqipëri, si dhe ndërmarrje të tjera të Grupit Kastrati!

Programet e Studimit

https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/background-img.png

Pse KPGJT?

Studentët e KPGJT kanë mundësinë e jashtëzakonshme të praktikojnë teorinë e fituar në mjedise të vërteta punës dhe të përgatiten për sfidat e tregut të punës.

 • https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/sistem-dual-arsimi-new.png

  Sistem Dual Arsimi

  Nëpërmjet këtij sistemi bëhet i mundur kombinimi i praktikës me teorinë falë pajisjeve dhe metodave më të fundit në teknologjinë e automjeteve, informacionit dhe ndërtimit.

 • https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/pjese-kastrati-group-new.png

  Pjesë e Kastrati Group

  Duke qenë pjesë e këtij grupi të afirmuar biznesesh në tregun vendas ofrohet mundësi punësimi të menjëhershëm pranë këtyre subjekteve.

 • https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/pedagoge-te-huaj-new.png

  Pedagogë të Huaj

  Bashkëpunimi i vazhdueshëm me pedagogë dhe ekspertë të huaj të fushave bën të mundur ofrimin e mësimdhënies sipas standardeve të huaja të një cilësie superiore.

 • https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/sistem-inovativ-mesimdhenie-new.png

  Sistem Inovativ Mësimdhënës

  Përmes këtij sistemi, studentët mund të ndjekin leksionet duke përdorur kompjuterin apo celularin e tyre dhe kanë mundësinë për t’iu përgjigjur pyetjeve që ofron platforma.

https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/pse-kpgjt.png

Pyetjet Më Të Shpeshta

Po kërkoni të specializoheni në fushat e teknologjisë së automjeteve, informacionit apo ndërtimit? Më poshtë do të gjeni disa prej pyetjeve më të shpeshta që na drejtohen.

Sistemi Dual, aty ku teoria ndërthuret me praktikën, ju ofron shumë përparësi. Ju merrni një diplomë akademike shoqëruar nga përvoja praktike profesionale - një kualifikim që plotëson plotësisht kërkesat e kompanive të sotme

Programet profesionale të studimit janë strukturuar në cikle 2 vjeçare për t’ju siguruar të rinjve mundësinë që për një kohë relativisht të shkurtër të jenë të përgatitur si nga ana teorike, ashtu edhe praktike.

Po, nëse rezultatet tuaja janë të larta ju do të keni mundësi për punësim të menjëhershëm në ndërrmjarjet e Grupit Kastrati, por jo vetëm.

Kurrikulat e përzgjedhura në kolegjin tonë përputhen me sistemet më të mira evropiane, ku mund të përmendet ELECTUDE, e cila është një metodë moderne mësimdhënie që ndërthur njohuritë e thella tekniko-aplikative.

Mësimdhënia në KPGJT vjen gjithmonë e ndërthurur me praktikën. Pjesa teorike zhvillohet duke përdorur metodën moderne e-learning. Për të realizuar këtë laboratorët tanë për teknologjinë e automobilit do të jenë të paisur me stendat e trainimit AutoEDU dhe me programin Electude që prodhon zgjidhjet kryesore të mësimit elektronik të automobilave në botë.

Na Kontaktoni!

  Profesionistët e së Ardhmes

  https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/play-button.png
  https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/studentet-tane-new.png
  https://wpdemo.zcubethemes.com/qeducato/wp-content/uploads/2023/03/an-img-04.png
  Testimonial

  Çfarë Thonë Studentët Tanë

  "Studimi në KPGJT është një përvojë e jashtëzakonshme për mua. Programi që jam duke ndjekur aktualisht më ka ofruar njohuri të thella dhe praktikë të vërtetë në riparimin dhe shërbimin e automjeteve. Përmes praktikave në laboratorët e shkollës dhe kompanitë partnere, unë mendoj se jam duke u përgatitur për t'u integruar në tregun e punës."

  https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/nxenes-01.png
  Ilir T.
  Student

  "KPGJT më ndihmoi të ndërtoj një bazë të fortë teknike dhe praktike për karrierën time në fushën e elektro-mekanikës. Përmes praktikës profesionale në kompanitë e Grupit Kastrati, unë kam fituar njohuri të specializuara. Jam mirënjohës për mundësitë e punësimit që KPGJT më ofroi."

  https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/nxenes-02.png
  Arben M.
  Student

  "KPGJT ishte një institucion shkollor që më ndihmoi të rrit nivelin e njohurive dhe aftësive të mia në fushën e elektro-mekanikës. Përmes praktikave në laboratorët e shkollës dhe partneriteteve me kompanitë e industrisë, unë fitova një eksperiencë të vërtetë të punës dhe u përgatita për t'u angazhuar menjëherë pas diplomimit. Nuk mund të jem më i kënaqur me zgjedhjen time për të studiuar në KPGJT."

  https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/nxenes-03.png
  Luan F.
  Student

  "Studimi në KPGJT ka qenë një periudhë e jashtëzakonshme për mua. Unë jam duke marrë njohuri praktike profesionale dhe kam krijuar një raport mjaft të ngushtë me stafin pedagogjik dhe studentët e tjerë. Gjithashtu përmes praktikës në koncensionarin e Grupit Kastrati, Mercedes Benz Auto-Star Albania, unë jam duke krijuar një eksperiencë të vërtetë të punës."

  https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/nxenes-04.png
  Enea A.
  Student

  "KPGJT është vendi ku unë po zhvilloj pasionin tim për automjetet. Programi që jam duke ndjekur po më mundëson praktikë të vërtetë në fushën e elektro-mekanikës. Mendoj se jam duke marrë eksperiencën e duhur dhe kjo do të më përgatisë për t'u angazhuar në tregun e punës pasi të diplomohem në përfundim të studimeve në KPGJT."

  https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/nxenes-05.png
  Denis G.
  Student

  "Studimi në KPGJT ishte një hap vendimtar për mua në kryerjen e ëndrrës sime për të punuar me automjete. Programi që vendosa të ndjek më ofroi njohuri të specializuara dhe praktike në fushën e elektro-mekanikës. Përmes praktikës në laboratorët e shkollës dhe në kompanitë partnere, unë fitova një eksperiencë të vlefshme dhe një rrjetë të gjerë të kontakteve profesionale."

  https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/nxenes-06.png
  Ardi T.
  Student

  Electude, E Ardhmja E Mësimdhënies

  Electude po zëvendëson tekstet tradicionale me qasjen e tij inovative dhe efektive për të mësuar. Për këtë arsye po përdorim parimet e gamifikimit dhe burime shumë ndërvepruese, si animacionet dhe simulimet, për të krijuar një mjedis të bazuar në zbulime që i mban studentët të angazhuar. Me detyra të vogla ndërvepruese, studentët udhëhiqen hap pas hapi përmes një procesi mësimor të bazuar në zbulime.

  Ne besojmë që çdokush mund të arrijë potencialin e tij të plotë me mjetet e duhura. Kurrikula e teknologjive të sistemeve të Electude është krijuar që studentët teknikë të mësojnë atë që duhet të dinë për të patur sukses në të ardhmen.

  https://wpdemo.zcubethemes.com/qeducato/wp-content/uploads/2023/03/about_img.png

  Admission & Aid

  Our community is being called to reimagine the future. As the only university where a renowned design school comes together with premier colleges, we are making learning more relevant and transformational.

  https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/autostar-albania.png
  https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/kastrati-group.png
  https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/albsig.png
  https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/kastrati-construction.png
  https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/kukes-airport.png
  https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/tirana-airport.png
  https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/downtown1.png
  https://kpgjt.edu.al/wp-content/uploads/2023/06/shmel-express.png

  Blog

  5 Qershor, 2023
  • By KPGJTWeb
  • No Comments

  Vizitë në Uzinën e ish-Metalurgjikut në Elbasan: Një Takim i Jashtëzakonshëm për Studentët e KPGJT

  Në datën 25 Prill 2023, studentët e KPGJT patën mundësinë e vlefshme për të vizituar Uzinën e Ish-Metalurgjikut

  5 Qershor, 2023
  • By KPGJTWeb
  • No Comments

  Vizitë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”: Krijimi i një Eksperience të Paharrueshme për Studentët e KPGJT

  Në datën 20 Qershor 2023, studentët e Kolegjit Profesional Gjerman të Lartë të Teknologjisë (KPGJT) patën mundë

  Praktika në Punë
  8 Mars, 2023
  • By KPGJTWeb
  • No Comments

  Cila është risia që sjell sistemi dual?

  Risia që sjell kjo nismë është përgatitja praktike në nivele të larta, gjë e cila vjen nga mundësia e Kastrati

  https://wpdemo.zcubethemes.com/qeducato/wp-content/uploads/2023/03/send-mail.png

  Subscribe for Newsletter

  Manage Your Business With Our Software